Crytek'in Ücretsiz FPS'sinden Harika Videolar!

Oyunun çevre dizaynı da mükemmel gözüküyor.
04.10.2011 17:23 Samet Konuksal


     Ünlü oyun firmaları MMO tarzına yönelmeye devam ediyor. Crytek'in yeni MMO-FPS'si Warface, Crytek'in Kore'deki yapımcı ekibi tarafından geliştiriliyor. Oyunun çıkış önceliği ise hâliyle, Asya ülkelerinde.
 
     Warface'in Kore sunucularında şu sıralar kapalı beta düzenlenirken, oyunun betasından internete sızan oynanış videoları da bizleri heyecanlandırmaya yetti.
 
     Yayınlanan oynanış videoları bunlarla sınırlı olmasa da, aşağıda bir adet co-op, bir adet de Deathmatch moduna ait videoları görebilirsiniz. Videolardan görebileceğiniz üzere oyunun grafikleri, ücretsiz bir MMO oyununa göre gerçekten harika seviyede. 
 
     Grafikleri geçip oynanışa gelirsek eğer, oyunda sınıf sisteminin bulunduğunu görüyoruz. Co-op oynanış videosunda Medic sınıfı kullanılıyor. Videoda bu sınıf, kendini ve arkadaşlarını iyileştirirken, ağır hasar almış arkadaşlarını diriltebiliyor.
 
     Co-op oynanış videosunu da bir yana bırakıp Deathmatch videosuna geldiğimizde, oyunda yenilikçi diyebileceğimiz bazı oynanış dinamiklerinin bulunduğunu daha ilk saniyelerden görüyoruz. Örneğin, karakterimizle yüksek duvarları aşmamız için bir takım arkadaşıyla birlikte iş birliği yapmamız gerek.
 
     Videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Yukarıdaki video co-op, aşağıdaki ise deathmatch moduna ait. Warface'in Batı çıkış tarihi hâla daha bilinmiyor.  
 
Lazyy'e Teşekkürler



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warface Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler