Cs_Summit, 7. Turnuvasıyla 25 Ocak'ta Geri Dönüyor!

21.01.2021 18:06 Hamit Can Sayılgan

 
     Ev ortamı ve eğlenceli formatıyla her yıl Beyond the Summit tarafından düzenlenen Counter Strike: Global Offensive etkinliği "cs_summit" 200.000$ ödül havuzuna sahip 7. turnuvasıyla geri dönüyor! 
 
     Avrupa'da çevrimiçi olarak düzenlenecek turnuvaya toplam 12 takım davet edildi. Cs_Summit 7'de mücadele edecek takımlar; Heroic, OG, FURIA, mousesports, Virtus.pro, Complexity, FaZe, fnatic, NiP, Cloud9, Dignitas ve MIBR olarak duyuruldu. 
 
     Beyond the Summit'in Los Angeles stüdyosunda her yıl düzenlenen ve tipik olarak rahat atmosferiyle tanınan turnuva, çevrimiçi olarak oynanacak ve dört eski BOOM takımının oyuncusunun ilk kez yeni MIBR kadrosunda mücadelesine ve fnatic'in yeni takım oyuncusu Ström Mattsson'un ilk çıkışına imza atacak. Öte yandan Mousesports ve Cloud9 takımlarının son günlerde gerçekleştirdikleri kadro değişiklikleri nedeniyle yeni kadrolarla ilk kez bu turnuvada mücadele edecek.
 
     25 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan cs_summit 7 turnuvası, 31 Ocak Pazar günü tamamlanacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler