Cuphead DLC'si The Delicious Last Course 2021'e Ertelendi

25.11.2020 22:01 Gazali Çetinkaya

 
Studio MDHR, Cuphead'in The Delicious Last Course indirilebilir içeriğini 2020'den 2021'e erteledi.

Bu, ikinci ertelenişi. Haziran 2018'de duyurulan indirilebilir içeriğin 2019'da çıkması planlanıyordu ve daha sonra 2020'ye ertelendi. Şimdi de 2021'e.
 
Studio MDHR tarafından belirtilene göre, pandeminin geliştirici ekibi etkilemesiyle standartları karşılayacak bir içerik hazırlamak son derece zorlaştı ve vizyondan ödün vermek yerine geç çıkarılmasına karar verildi.
 
Yepyeni bir adada geçecek The Delicious Last Course'ta Cuphead ve Mugman'in ekibine Ms. Chalice de katılacak. Cuphead'in son zorlu görevinde yeni silahlar, yeni büyüler ve Ms. Chalice'in yepyeni yetenekleriyle Chef Saltbaker'ın yardımcısı olan çok katmanlı, ekranı kaplayan düşmanlara karşı mücadele edeceksiniz.

1930'ların çizgi filmlerinden esinlenen aksiyon platform oyunu PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cuphead Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Studio MDHR Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler