Cuphead PS4 için Çıktı

28.07.2020 18:47 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Studio MDHR, Cuphead'in PlayStation 4 versiyonunu resmi olarak duyurdu ve bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi.

PlayStation Store'da 89,00 TL'den satışta.
 
Studio MDHR, Cuphead'in indirilebilir içeriği The Delicious Last Course hakkında da konuştu. Belirtilene göre indirilebilir içeriğin ilk duyurusu çok erken yapılmış ve geliştirme süreci düşündüklerinden biraz daha uzun sürüyor. Unutulmaz ve tatmin edici bir deneyim sunmayı planlıyorlar ve hazır olduğunda çıkış yapacak. Net bir çıkış tarihi yok.
 
Xbox One versiyonu için yeni bir güncelleme yolda. Dijital sanat galerisi, kamera arkası yorumları ve oynanabilir soundtrack ekleyecek. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
1930'ların çizgi filmlerinden esinlenen aksiyon platform oyunu ilk olarak Eylül 2017'de Xbox One ve PC için çıkmıştı ve Nisan 2019'da Switch'e gelmişti.

PlayStation 4 versiyonu çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 37 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler