CyberConnect 2 Bir Geri Sayım Sitesi Açtı

16.08.2011 09:45 Alkan Adakaner


     Oyuncular CyberConnect 2'yi Naruto oyunlarından tanıyorlar ve bu geliştirici stüdyo şu sıralar Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations'ı hazırlıyor. Diğer yandan ise Capcom ile işbirliği yaparak Asura's Wrath'u hazırlayan firmanın bir projesi daha yolda.
 
      CyberConnect 2'nin açtığı geri sayım sitesi 7 gün sonra yeni bir oyunu açıklayacak. Siteye buradan ulaşmanız mümkün. Şu an sitede herhangi bir bilgi bulunmuyor, ama yukarıda görebileceğiniz sanatsal çalışma tüm sayfayı kaplamış.
 
     Bu oyunun yeni bir Naruto oyunu olması çok zor görünüyor. Açıkçası tahminde bulunmak için de henüz çok erken olduğunu itiraf etmek gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Asura's Wrath Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler