CyberConnect 2'in Geri Sayım Sitesi Hareketleniyor

23.08.2011 07:54 Alkan Adakaner


 
     Naruto oyunları ile tanıdığımız CyberConnect 2 bir süre önce yeni bir geri sayım sitesi açmıştı. Şu sıralar yine bir Naruto oyunu hazırlayan firmanın bu geri sayım sitesindeki oyun ise farklı bir yapımmış gibi görünüyor.
 
     Daha önce Naruto dışında Solatorobo, .hack, Tail Concerto gibi oyunlarıyla karşımıza çıkan geliştirici şu sıralar Asura's Wrath üzerinde de çalışmalarına devam ediyor. Bu yeni oyunun ne olduğu hakkında malesef herhangi bir bilgimiz yok.
 
     Yukarıdaki geri sayım sitesinde yayınlanan konsept çalışmaya bakarak belki oyun hakkında bir fikir sahibi olmanız mümkün. Kim bilir belki de bir animenin oyununu yapıyorlardır. Geri sayım sitesini buradan takip edebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler