Cyberpunk 2077 Ayrıca Bir Kart Oyunu Olacak

03.08.2019 09:46 Nursema Emre

 
Geçtiğimiz günlerde CDPR'dan hikaye direktörü Marcin Blacha Xbox'ın dergisine bir röportaj vermişti. Blach Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves'in canlandırmış olduğu Johnny Silverhand hakkında bazı detayları da oyuncularla paylaşmıştı.
Blach, V ve Johnny'nin arasındaki ilişkinin oyun süresince geliştiğini ve evrimleştiğini söyledi. Konuyla ilgili daha fazla detayı bu haberimizden okuyabilirsiniz.
 
Bununla birlikte Cyberpunk 2077 şimdi de bir kart oyununa dönüşüyor. Tam ismi Cyberpunk 2077 - Afterlife: The Card Game olan oyun da Night City'de geçecek.
 
Oyun boyunca bazı kartlar çekerek birtakım görevleri tamamlamaya çalışacağız.  Ana oyundaki Dexter DeShawn gibi kart oyununda da bir iş bitirici olarak, siber ekipleri bir araya getirmeniz ve onları uygun bir şekilde görevlere hazırlamanız gerekiyor.
 
Cyberpunk 2077: Afterlife da 2020 yılında oyuncularla buluşacak ancak maalesef ki tam piyasaya sürülüş tarihi belli değil.  

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler