Cyberpunk 2077 Dijital Gelir ve Dijital Satışlar Açısından Tüm Zamanların En Büyük Çıkışını Yaptı

22.01.2021 22:58 Gazali Çetinkaya

 
Video oyun pazar araştırma şirketi SuperData, Aralık ayına dair dijital oyun satış verilerini paylaştı.

Belirtilene göre Cyberpunk 2077 dijital gelir ve dijital satışlar açısından tüm zamanların en büyük çıkış yapan oyunu olmayı başardı.

SuperData, oyunun Aralık'ta 10.2 milyon adet dijital kopya sattığını tahmin ediyor. 10.2 milyon, iade edilen dijital kopyaları da içeriyor ancak iadelerin oyunun toplam satışlarını büyük ölçüde etkilemediği ifade edildi.

Oyunun dijital satışlarının %80'i PC'ye ait. PlayStation Store'dan kaldırılması ve konsol versiyonlarının çok problemli olması etken fakat oyunun çıkışından önce sekiz milyonluk ön siparişin de %59'u PC'den geliyordu.
 
SuperData ayrıca Cayo Perico Heist güncellemesiyle birlikte Grand Theft Auto V'in şimdiye kadarki en yüksek aylık dijital gelire ulaştığını açıkladı. Oyuncu sayısı da Kasım ayına kıyasla %46 artmış.
 
Aralık 2020'de en çok gelir elde oyunlar:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler