Cyberpunk 2077 Evreninden Başka Oyunlar da Çıkabilir (Güncelleme)

03.07.2019 18:46 Nursema Emre

 
Cyberpunk 2077'yi bekleyiş tüm hızıyla devam ediyor. 16 Nisan 2020'de piyasaya sürülecek olan oyun hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. CD Projekt Red, Cyberpunk evreninde başka oyunların da geçeceğini doğrulamadı ancak şirket bunu reddetmiyor da.
 
Geçtiğimiz günlerde CD Projekt CEO'su Adam Kicinski, Cyberpunk 2077 hakkında bazı raporlar verdi. Bu raporlar, Cyberpunk 2077 ile ilgili üç projenin daha geleceğinin bir göstergesiydi. Ancak şirket bu durumu inkar etti. Daha sonra ise CD Projekt Polygon'a şöyle bir açıklamada bulundu:
 
"Şu anda proje üzerinde çalışan toplamda beş ekimiz var, bu ekibin üçü Cyberpunk 2077'nin geliştirilmesinde rol oyunuyor."
 
Bu cevap akıllara şu soruyu "Cyberpunk evreninde başka oyunlar da mı olacak?" Ancak CD Red bu soruya henüz cevap vermedi. 
 

 
Güncelleme 
 
Maalesef yukarıda yazdığımız gibi üç Cyberpunk 2077 projesi üzerinde çalışılmıyormuş. Malumunuz Lehçe'den İngilizce'ye çevrilirken bazı aksaklıklar yaşanmış. Haberin aslında ise üç ekibin Cyberpunk 2077 üzerinde çalıştığı bilgisi mevcut. Biz de isterdik Cyberpunk 2077 evreninden başka oyunlar da gelsin ancak geri kalan iki ekip bambaşka bir oyun üzerinde çalışıyormuş.
 

 
Cyberpunk 2077'nin son fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz: 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 3 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 4 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 5 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler