Cyberpunk 2077 Limitli Sürüm Xbox One X Konsolu Oyunun İlk Genişleme Paketini de İçerecek

05.06.2020 15:44 Gazali Çetinkaya

Cyberpunk 2077 limitli sürüm Xbox One X konsolu bugün itibarıyla piyasaya sunuldu.
 
300-400 dolar fiyat aralığında satılan paket Cyberpunk 2077 temalı 1 TB Xbox One X konsolunu, Johnny Silverhand karakteri temalı Xbox One kontrolcüsünü ve bir aylık Xbox Game Pass Ultimate aboneliğini içeriyor ve oyunun dijital kopyası da çıkışıyla birlikte teslim edilecek.
 
IGN'in haberine göre oyunun ilk genişleme paketi de çıkışıyla birlikte Cyberpunk 2077 limitli sürüm Xbox One X konsolunu satın alan kullanıcılara gönderilecek. 
 
Oyunun indirilebilir içerik ve genişleme paketleriyle ilgili olarak, The Witcher 3: Wild Hunt'tan az olmayacağı belirtilmişti. The Witcher 3: Wild Hunt için Hearts of Stone ve Blood and Wine olmak üzere iki büyük genişleme paketi ve küçük çaplı 16 indirilebilir içerik çıktı. Cyberpunk 2077 için de benzer sayıda ve büyüklükte çıkış sonrası içeriği göreceğiz gibi duruyor. 
 
Fütüristik rol yapma oyunu PlayStation 4, Xbox One ve PC için 17 Eylül'de Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler