Cyberpunk 2077 New Game Plus Moduna Sahip Olacak

05.08.2019 21:04 Gazali Çetinkaya

 
CD Projekt RED'in merakla beklenen fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077'de New Game Plus modunun bulunacağı doğrulandı.
 
Doğrulama, geliştirici ekip ile buluşarak oyun hakkında önizleme yazan Polonyalı oyun dergisi PSX Extreme'den geldi. Cyberpunk 2077'nin New Game Plus modu için herhangi bir detay paylaşılmadı fakat diğer her oyunda olduğu gibi mod karakter geliştirmeleri, silahlar, ekipmanlar ve bunun gibi özelliklerinizi kaybetmeden oyuna yeniden başlamanıza; daha zorlu düşmanlar karşısında daha çok deneyim puanı kazanmanıza ve yeni silahlar ile teçhizatlar kullanmanıza imkan sunacaktır.
 
PSX Extreme oyun hakkında başka yeni bilgiler de paylaştı. Bunlardan birkaç tanesi şöyle: Ana karakter V'nin apartman dairesinde internet / e-postayı kontrol etme ve ekipmanlarınızı saklayabileceğiniz bir yer gibi bazı oynanış unsurları bulunacak. Araç çalmak çok basit olmayacak, polis veya çetenin sizi görebileceği bir yerde araç çalarsanız, hapse girme diye bir şey olmasa da, başınız yine belaya girebilecek. Hayvanları etkileyen bir salgın sebebiyle oyunun dünyasında pek hayvan bulunmayacak. Yine de zengin kişilerin sahip olduğu bazı evcil hayvanlara oyun içinde rastlayacaksınız.  
 
PSX Extreme'in önizlemesinden daha fazla detaya reddit üzerinden göz atabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler