Cyberpunk 2077, The Witcher 3'ten Çok Daha Büyük Bir Oyun Olacak

06.10.2015 15:02 Samet Konuksal


    CD Projekt'in Cyberpunk 2077'le beraber izlediği yöntem bir hayli ilginçti. Firma oyunu 2012'de duyurunca araya The Witcher 3 gibi oldukça büyük bir proje girmiş ve oyunun adı hemen hemen unutulmuştu. The Witcher 3 sonrasında açıklamalarla beraber yeniden gündeme gelmeye başlayan Cyberpunk 2077 için yeni bir heyecan verici haber paylaşıldı.
 
    CD Projekt'te proje kapsamında görev alan görsel efekt tasarımcısı Jose Teixeira, Cyberpunk 2077'nin The Witcher 3'ten çok daha büyük bir oyun olacağını söyledi. Teixeira, "Cyberpunk, CD Projekt olarak yaptığımız projelerin hepsinden daha büyük bir oyun olacak. Oyunun genişliğinden ve detaylılığından dolayı karşımıza çıkan bazı problemlerde bilinmezliğe düşüyoruz." açıklamalarını yaptı.
 
    The Witcher 3'ün kendilerine çok şey öğrettiğini söyleyen Teixeira, "Daha önceden böyle büyük projelerde nelerle karşılaşacağımıza dair bir fikrimiz yoktu. Problemlerin üstesinden nasıl geleceğimizi bilmiyorduk. The Witcher 3 gibi bir oyun üzerinde çalışmak hepimiz için büyük bir tecrübe oldu." sözlerini söyledi.
 
    Oyunun henüz bir çıkış dönemine bile sahip olmadığını belirten Teixeira açıklamalarını "Oyunun adı Cyberpunk 2077 ve aslında çıkış tarihi olarak 2077'yi bile görebiliriz." şeklinde bir şakayla noktaladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 17 Dk önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler