"Cyberpunk 2077 The Witcher 3'ten Daha Büyük Bir Ticari Başarı Elde Edecek"

15.03.2017 16:51 Gazali Çetinkaya

 
   The Witcher serisiyle oyuncuların beğenisini kazanan CD Projekt Red'in yeni gelecek oyunu Cyberpunk 2077 de oldukça merak ediliyor. Henüz hakkında pek bir şey görüp bilmediğimiz Cyberpunk 2077 CD Projekt Red ortak kurucusu Michal Kicinsk'in açıklamasına göre The Witcher 3: Wild Hunt'tan daha da büyük bir ticari başarı elde edecek. 
 
   Michal Kicinsk Polonyalı website Gazeta'ya yaptığı açıklamada kendisinin ve CD Projekt Red ekibinin The Witcher 3: Wild Hunt'ın bu kadar büyük bir başarı sağlayacağını tahmin etmediğini belirtti. Michal Kicinsk devamında ise şu açıklamayı yaptı. 
 
"Eminim ki, Cyberpunk 2077 The Witcher 3'ten çok daha büyük bir ticari başarı elde edecek. Cyberpunk'ın fütüristik dünyası günlük hayatımızda bildiklerimize çok daha yakındır. Ayrıca fütüristik temanın filmlerdeki, kitaplardaki, çizgi romanlardaki ve oyunlardaki varlığından da anlayabileceğiniz kadarıyla çok daha popüler. Unutulmamalıdır ki fantezi çok daha niş bir konudur." 
 
   Son olarak Michal Kicinsk Cyberpunk 2077'nin çıkış tarihi duyurusu ile oyunun asıl çıkışı arasında çok büyük bir zaman farkı olmayacağını da ekledi.
 
   Cyberpunk 2077 PS4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler