Cyberpunk 2077 Uçan Araçlar İçerebilir

29.12.2016 10:57 Gazali Çetinkaya

 
   The Witcher serisiyle tanıdığımız CD Projekt RED tarafından geliştirilmekte olan Cyberpunk 2077 oyun içerisinde uçan araçlar içerebilir.
 
   Daha öncesinde de Cyberpunk 2077 için araç tasarımcısı arayan CD Projekt RED bu kez açtığı iş ilanında sürüş ve uçuş araçları için bir 'gameplay' programcısı aradığını duyurdu. Detaylarda ise araç fiziklerinden iyi anlama, sürüş ve uçuş araç fizikleri ile ilgili tüm kod mimarisini oluşturabilme gibi kısımlar bulunuyor.
 
   Cyberpunk 2077 için paylaşılan tanıtım videosunda da uçan bir polis aracı yer alıyordu. Oyun içerisinde de uçan araçları kullanabileceğiz gibi görünüyor.
 
   Xbox One, PlayStation 4 ve PC için sunulması beklenen oyunun henüz bir çıkış tarihi yok. CD Projekt RED, Blood and Wine genişleme paketinin çıkış tarihi olan 31 Mayıs tarihinden sonra tüm odağını Cyberpunk 2077'ye çevirmiş durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 44 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 56 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler