Cyberpunk 2077'de Çok Oyunculu Mod Olacağı Resmi Olarak Onaylandı

04.09.2019 15:40 Özgür Eroğlu

 
CD Projekt Red firmasının yeni oyunu Cyberpunk 2077'nin bildiğiniz gibi gelecek yıl 16 Nisan 2020 tarihinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Son günlerde oyuna ait fazlasıyla detay paylaşılırken, oyun severlerin en çok merak ettiği konulardan birisi CD Projekt Red firmasının resmi Twitter hesabından attığı bir tweetle resmi olarak onaylanmış oldu. Atılan tweete göre oyuna çok oyunculu bir mod geliyor. 
 
Çok oyunculu modun ayrıntılı tam olarak verilmedi ancak ilerleyen süreçte CD Projekt Red daha ayrıntılı ve açıklayıcı bir şekilde tanıtımını yapacaktır. Oyunun çıkışına 7 ay gibi bir süre var ama oyun hakkında bilgileri çok seri bir şekilde öğreniyoruz. Umarız oyunun çıkışına kadar oyunun her türlü ayrıntısını öğrenmemiş oluruz. Atılan tweete göre oyunun çok oyunculu modu üzerinde çalışılıyor. CD Projekt Red'in en öncelikli planı oyunu tek kişilik modunu eksiksiz bir şekilde bitirmek, ardından ücretsiz olarak gelecek olan DLC'leri bitirmek ve ardından da çok oyunculu moda odaklanmak olacakmış.  
 
Cyberpunk 2077 16 Nisan 2020'de; PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler