Cyberpunk 2077'de Sürebileceğiniz Araçlara Yakından Bakın

15.10.2020 20:28 Gazali Çetinkaya

 
 
CD Projekt RED, bugün düzenlenen Night City Wire sunumunda, Cyberpunk 2077'den yeni videolar paylaştı ve genellikle araçlara odaklanıyor.
 
Cyberpunk 2077'de Ekonomi, E Segmenti, Ağır İş, Spor ve Hiper sınıflarından sürebileceğiniz tonlarca araç bulunacak.
 
Oyundaki tüm arabalar ve motosikletler şasilerinden gövdelerine ve iç tasarımlarına kadar çok ayrıntılı bir şekilde tasarlanmış. Araçların her biri hem kendine has görünecek ve hem de kendine has bir sürüş deneyimi sunacak.
 
Ayrıca 1977 Porsche 911 klasik aracı orijinal görünümüne sadık kalınarak Cyberpunk 2077 evreni için özel olarak tasarlandı ve oyunda kullanılabilecek. Porsche, bu aracın aynısını ve işlevselini gerçek dünyada da yaptı ve 15 - 22 Ekim tarihleri arasında Almanya Stuttgart'taki Porsche Müzesi'nin dışında sergilenecek.
 
Rides of the Dark Future (Türkçe Altyazılı)
 
Night City'nin büyük açık dünyasında hızlıca dolaşabilmek için bir araca ihtiyacınız olacak. İşte sizi hayal bile edemeyeceğiniz yerlere götürecek çeşitli arabalar ve motosikletlere derinlemesine bir bakış.
 
 
Cyberpunk 2077 x The 911 Turbo
 
Cyberpunk 2077 ile Porsche iş birliği duyuru videosu.
 
 
Behind the Scenes: Revving Up Night City
 
Geliştirici ekibin araçların seslerini oyuna gerçekçi bir şekilde yansıtabilmek için yaptığı çalışmaları gösteren kamera arkası videosu.
 
 
Behind the Scenes: Arch Motorcycle with Keanu Reeves and Gard Hollinger
 
Keanu Reeves ve Gard Hollinger'ın 2011'de kurduğu Amerikan motosiklet üreticisi Arch Motorcycle'ın Method 143 modeli de oyunda yer alacak.
 
  
2077 in Style (Türkçe Altyazılı)
 
Arabalarda, kıyafetlerde, silahlarda ve implantlarda karşımıza çıkan ve Night City'deki yaşamın çok önemli bir parçasını oluşturan stiller üzerine bir ders. 
 
 
The Diner CG
 
Karanlık geleceğin dünyasında zirveye ulaşmayı başarmak için neler yapmanız gerektiğine dair kısa bir sohbet.
 
 
Cyberpunk 2077 19 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. İlk günden PlayStation 5 ve Xbox Series'te geriye uyumluluk aracılığıyla oynanabilir olacak. Yeni nesil için özel geliştirilmiş versiyon ise 2021'de gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler