Cyberpunk 2077'deki Kararlarımız Karşımıza Çıkacak Görevleri de Etkileyecek

16.07.2019 18:17 Nursema Emre

 
Cyberpunk 2077 bir 'life path' sistemine yani, kararlarınızın oyununuza etki ettiği bir sisteme sahip olacak. Bunu zaten önceden biliyorduk ancak son paylaşılan detaylara göre bu özellik yalnızca karakterinizin yeteneklerini ve becerilerini değil daha fazlasını da etkileyecek.
 
Örneğin bir sokak çocuğu çetelerle daha kolay ve daha kısa bir şekilde başa çıkabilecek. Aynı şekilde eğer bir işbirlikçiyseniz diğer işbirlikçilerle başa çıkmanız daha kolay olacak.

Geçtiğimiz günlerde ise CDPR Cyberpunk 2077'nin The Witcher 3'ten daha gelişmiş bir sisteme sahip olacağını açıkladı. İşte açıklama:

"Cyberpunk 2077'de görüntü sistemimizi tamamen sıfırdan ele aldık. Bazı insanlar The Witcher 3 için en gelişmiş görüntü sistemine sahip olduğunu söylüyordu ancak biz onu da çöpe attık ve daha iyi bir tanesini geliştirmeye çalıştık."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler