Cyberpunk 2077'den Yeni Fragman, Oynanış Videoları, Ekran Görüntüleri ve Detaylar

25.06.2020 20:08 Gazali Çetinkaya

CD Projekt RED, bugün düzenlenen Night City Wire sunumu sırasında, Cyberpunk 2077'den yeni bir fragman yayınladı. Fragman oyunun başlangıç kısımlarından alınmış ve oyunun geçeceği şehir Night City'yi, karakterleri, hikayeyi ve aksiyonu gösteriyor. Fragmanda Türkçe altyazı seçeneğini aktif etmeyi unutmayın.
 
Bunun yanı sıra oyunu deneme fırsatı yakalayan basın kuruluşları ilk izlenimlerini paylaştı ve oynanış görüntüleri de yayınladı. Eurogamer, GameSpot, IGN (2), Kotaku, PC Gamer, PlayStation Access, PlayStation Blog, Polygon, VG247 ve What’s Good Games.
 
The Gig Fragmanı
 
 

Braindance Oynanış Demosu
 
 
 
Arekkz Gaming
 
 
PC Gamer 
 
 
Kotaku
 
 
Parris
 
 
Xbox
 
 
- The Witcher 3: Wild Hunt'ta Roach'u ıslıkla yanınıza çağırabildiğiniz gibi Cyberpunk 2077'de de tek bir tuşla aracınıza yanınıza çağırabileceksiniz. Araç vardığında korna ile haber verecek.
Oyunda isterseniz maceranıza şehir dışında çorak arazide göçebe olarak başlayabileceksiniz. 
- Ana karakterin cinsel organını özelleştirebileceksiniz. İki penis türü, bir vajina seçeneği, penis boyutunu ayarlayabilme ve cinsel organın çevresindeki kıllar için bile beş farklı seçenek bulunacak.
- DLSS 2.0 (Derin Öğrenme Süper Örnekleme) destekleyecek.
İkinci Night City Wire sunumu birkaç hafta sonra düzenlenecek.
 
Fütüristik rol yapma oyunu 19 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkacak. Stadia versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları geriye uyumluluk aracılığıyla çıkış gününde ulaşılabilir olacak. Yen nesil konsollar için gelişmiş sürüm 2021'de çıkacak. Oyunu PlayStation 4 veya Xbox One'da satın alan kullanıcılar PlayStation 5 veya Xbox Series X'te hem geriye uyumluluk hem de gelişmiş versiyon için ek ücret ödemeyecek.
 
Ekran görüntülerine galeri üzerinden göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler