Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı!

29.05.2024 22:02 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni mali rapor içerisinde açıklanan bilgilere göre oyunun geliştirilmesi resmi olarak tamamlandı ve artık tam bir oyun olarak karşımıza çıkıyor diyebiliriz.
 
Cyberpunk 2077 oyuncuların sevgisini kazandı
 
 
 
Cyberpunk 2077 bildiğiniz üzere çıkışı ile beraber oldukça fazla sorunu ve bug'ı içeriyordu. Oyuncular tarafından yarım yamalak bir oyun olarak nitelendirilen bu yapım o günden bu yana büyük güncellemelerle toparlanmaya çalışıldı. Diğer bir deyişle baştan aşağı elden geçirildi. Geldiğimiz noktada ise oyunun geliştirilmesinin artık tamamlandığını aktarabiliriz.
 
CD Projekt stüdyosu, 2020 yılında piyasaya sürdüğü bu oyun için büyük ölçüde olumsuz tepki aldı. O dönemlerde oyuncular şirkete karşı tavır aldı ve ekip oyuncuların güvenini kaybetti. Ancak şimdi güven yeniden kazanılmış durumda.
 
Geliştirici ekip tarafından yayınlanan en son mali raporda Cyberpunk 2077 üzerinde çalışan tek bir geliştiricinin bile kalmadığı doğrulandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler