Cyberpunk 2077'nin Karakter Sınıfları Hakkında Bilgi Verildi

17.07.2017 16:54 Gazali Çetinkaya

 
   Cyberpunk 2077'nin temel alındığı masaüstü rol yapma oyunu Cyberpunk 2020'nin yaratıcısı Mike Pondsmith, Cyberpunk 2077'de yer alacak sınıflar hakkında konuştu.
 
   Gamelab Barselona'da Game Reactor ile konuşan Mike Pondsmith "Orijinal oyundaki karakter sınıflarını görmeyi beklemeli miyiz?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi.
 
   Mike Pondsmith,
 
"Evet bekleyebilirsiniz. Hepsi orada olacak ancak bunu nasıl yaptığımıza ilişkin bazı sürprizler bulacaksınız ve bence bu gerçekten hoşunuza gidecek... Adam (Kicinski, CD Projekt RED Başkan ve CEO'su) ve ben kelimenin tam anlamıyla bir hafta boyunca bunu sağlamak için uğraş gösterdik, karakterinizi güçlü bir şekilde hissedebileceksiniz."
 
   Cyberpunk 2020'de Solo (kiralık katil), Techie (mekanik ve teknisyen), Netrunner (hacker), Rockerboy (rock yıldızı), Cop (aynasız) ve Media (gazeteci) gibi sınıflar yer alıyor. Her sınıfın ise kendi içinde ayrı yetenekleri bulunuyor. Gizlilik, diyalog, silahlar gibi.
 
   Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecinde danışman olarak çalışan Mike Pondsmith "CD Projekt Red'in vizyonu yıllar önce kafamda oluşturduğum ile çok yakın. Teaser trailer'ı ilk gördüğümde 'Aman tanrım, kusursuz' demiştim."  
 
   Game Reactor ayrıca işin teknik kısmı hakkında da ufak bir bilgi aldı. Cyberpunk 2077, The Witcher III'te kullanılan ancak daha da geliştirilmiş Red motoru ile geliştiriliyor. 
 
   Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Oyunun henüz bir çıkış tarihi yok. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler