Cyberpunk 2077'nin Konsept Tasarımcısı, Metal Gear Solid Benzeri Tasarımlarını Paylaştı

13.01.2020 01:31 Özgür Eroğlu

Cyberpunk 2077 bu yıl içerisinde yayınlanacak ve çoğu oyuncunun beklentisi çok yüksek. Eğer bizi yanıltmazlarsa, oyun dünyasının en önemli oyunlarından birisi olacak. Oyun dünyasının bir diğer kendini kanıtlamış, başarılı serisi ise Metal Gear Solid serisinin oyunları.
 
Tasarım olarak iki oyunda gerçekten farklı ve başarılı. Cyberpunk 2077'nin konsept tasarımcısı ise Metal Gear Solid ile Cyberpunk 2077 evrenini harmanlayarak birkaç tane konsept tasarımını paylaştı.
 
Tasarımlar gerçekten oldukça başarılı. İnsan CD Projekt Red ve Kojima'nın birlikte çalışması sonrasında çıkabilecek olan eseri merak ediyor. Tasarımları aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Cyberpunk 2077; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 16 Nisan'da yayınlanacak.
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler