Cyberpunk 2077'nin Tek Hollywood Yıldızı Keanu Reeves Olmayabilir

09.07.2019 12:53 Nursema Emre

 
2020 yılında piyasaya çıkmaya hazırlanan Cyberpunk 2077 için oyuncuların yaşadığı heyecan dinmek bilmiyor. Birbiri ardına gelen küçük haber kırıntılarından sonra şimdi de farklı bir soru gündeme oturdu: Cyberpunk 2077'de Keanu Reeves dışında farklı bir yıldız oyuncu daha görecek miyiz?

Bildiğiniz üzere Keanu Reeves'in Cyberpunk 2077'de olacağını sahnede bizzat duyurduğu an E3 tarihinin unutulmazları arasına girdi. Hal böyleyken, Polonyalı oyun yapımcısından benzer bir duyuru daha gelip gelmeyeceği merak konusu.

VGC ile bir röportaj yaapan CD Projekt RED yetkilisi Alvin Liu şunları söyledi:

"Biz öncelikle bir oyun yapımcısıyız ve bize neyin uyup neyin uymayacağını seçmek zorundayız. Örneğin Britney Spears gibi rastgele bir ünlüyle iş yapma imkanımız doğsaydı bunu kovalamazdık."

Tam bu aşamada John Wick serisinin efsane oyuncusu Keanu Reeves dışında farklı bir Hollywood yıldızının oyunda yer alıp almayacağı soruldu.
 
Liu biraz politik bir cevap vererek şunu söyledi:

"Şey... Bu konuda yorum yapamayacağım. Bunu beklemek ve görmek durumundasınız."

Açıkçası verilen cevap bile şimdiden neler olacağına dair bizleri yeni bir merak sürecine sokmuş durumda. Bakalım Cyberpunk 2077'de karşımıza daha kimler çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler