Cyberpunk 2077'ye Dair Yeni Detaylar

01.12.2019 01:17 Özgür Eroğlu

 
 
Bir Reddit kullanıcısı geçtiğimiz günlerde CD Projekt Red'in toplantısına katılmış ve oyuna dair bazı detayları Reddit üzerinden insanlara aktarmış. İşte detaylar: 
 
Hikaye 
 
- Johnny Silverhand'in de söylediği gibi şehri gerçekten yakabileceğiz. Ateş ile yakmak gibi olmasa da yakıp yıkabileceğiz.
- Oyunda hem faydalı hem de faydasız lootlar bulunacak. Oyunu daha gerçekçi kılabilmek için her düşmanda size faydalı loot bulamayacaksınız. Çünkü düşman kendi için faydalı lootlar taşıyor olacak. Bu şekilde de oyunun düşman çeşitliliğini ve yapısını daha kaliteli bir hale getirmek istiyorlar.
- Diyalog sırasında, diyalog seçeneği ekranında uzun süre beklerseniz, konuştuğunuz kişi de buna göre davranacak ve rahatsız edici şeyler söyleyecek. 
 
Oynanış 
 
- Haritanın çoğu keşfetmek için sürekli açık olacak ancak yaptığımız bazı tercihlere göre bölgelerin sadece bazı yerlerini keşfedebileceğiz. Bunun dışında ise bazı yerler belirli yollar dışında kullanılamayacak. 
- Arabayı özelleştirme özelliğini, oyuncuların çok istediğinin farkındalar ancak konuşmak için erken olduğunu söylüyor CD Projekt Red. 
-  Yeni daire satın alamayacağız ancak seçimlerimize göre daire farklı görünecek ve zamanla değişecek.
- Sağlımızı arttırabilmek için iki farklı iyileştirme maddesi bulunuyor. Bunlardan ilki, direkt canımızı yenilerken ikincisi ise zamanla canımızı yükseltiyor. Bunların dışında sağlığımızı yine yenileyebileceğimiz siber yazılım noktaları da bulunuyor ancak bunlar başka amaçlar için de kullanılabilecek.
- Araba sürme mekanikleri, bir simülasyon kadar olmasa da GTA'dan daha gerçekçi olacakmış.
- Gece gündüz değişimi çok organik bir şekilde olacak. Hatta bu döngü görevlerinizin oynanış şeklini de değiştirecek. 
- Oynanabilir dünyanın sınırları Witcher 3'teki gibi olacak.
- Polis küçük suçlar işlendiğinde sizi rahatsız etmeyecek çünkü bunu şehrin normal hayatı olarak görüyorlar ancak daha büyük bir suç işlediğinizde size zorlu anlar yaşatacaklar. 
- Oyundaki dinamik hava durumu oynanışı etkilemeyecek ancak oyunun dünyası buna göre şekillenecek. Örneğin; yağmur yağdığında şemsiyeli insanlar görebileceksiniz.
- Oyuncular, kıyafet ve yazılım hariç neredeyse her şeyi kendisi yaratabilecek. 
- Oyunun içinde mini oyun olarak araba yarışları bulunacak ve arabamızın gerçek hızını test edebileceğiz yarışlarda. 
 
Diğer Detaylar 
 
- Oyuna mod desteği eklemeyi düşünüyorlarmış ancak henüz bunun için bir açıklama yapmaya hazır değillermiş.
- Oyunun müzikleri ile ilgili yakında daha fazla şey öğrenecekmişiz.
- Oyundaki NPC'lerin farklı görünümleri, Witcher 3'tekinden daha fazla olacakmış.
- Işın izleme teknolojisi sadece ışıklar için değil sesler için de kullanılacakmış. Bulunduğunuz bölgeye göre sesin gelişi farklılaşacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 10 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler