Cyberpunk Temalı Aksiyon Oyunu ArcRunner Duyuruldu

11.11.2022 12:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı PQube ve geliştirici Trickjump Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için Cyberpunk temalı roguelite aksiyon oyunu ArcRunner'ı duyurdu. Oyun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak. ArcRunner, uzak bir gelecekte geçiyor ve bizlere bilim kurgu temasını da sunuyor.
 
Cyberpunk temalı oyunlar geliştirilmeye devam ediliyor
 
 
 
Cyberpunk - gelecek temalı oyunlar sürekli olarak geliştirilmeye devam ediliyor. Bu Cyberpunk tarzı aksiyon oyunu uzay istasyonu The Arc'da geçiyor. Oyuncular olarak bu istasyona sızan düşmanları alt edecek ve elimizde olan tüm yetenekleri ve becerileri kullanacağız. Oyuna temel olarak konlanmış bir insan olarak adım atacak ve The Arc istasyonunu yıkımdan kurtarmaya çalışacağız.
 
Oyun içerisinde bizim seçebileceğimiz üç farklı karakter yer alacak. Bu karakterlerin kendine özgü yetenekleri bulunacak. Bu karakterler arasında seçim yaparak oyunda yer alan normal düşmanları ve patron - boss'ları alt etmeye çalışacağız. Yine oyun içerisinde kullanabileceğimiz farklı farklı silahlar bulunacak ve aksiyona sürekli olarak dahil olacağız. 
 
- Steam sayfası
 
ArcRunner duyuru fragmanı
 
Duyuru fragmanında oyunun atmosferi, kullanacağımız karakterler, karakterlerin yürüme - koşma animasyonları, savaş - aksiyon sistemi ve daha fazlası yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler