D23 Expo 2022 Disney & Marvel Games Etkinliği 9 Eylül'de Yapılacak

16.08.2022 15:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Disney, 9 Eylül 23:00'de D23 Expo 2022 Disney & Marvel Games Canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Sunum Blessing Adeoye Jr. tarafından yapılacak. Etkinliği Youtube üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Blessing Adeoye Jr. tarafından sunulacak olan etkinlikte Disney & Pixar Games, Marvel Games, Lucasfilm Games ve 20th Century Games'ten yepyeni içerikler, tamamen yeni duyurular ve mevcut oyunlardan yeni fragmanlar yer alacak. Sunulacak mevcut oyunlar arasında Disney Dreamlight Valley, Marvel’s Midnight Suns, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ve daha fazlası yer alacak.
 
D23 Expo 2022'ye katılan hayranlar canlı yayından sonra geliştirici röportajları, özel konuklar ve özel hediyelerin yer aldığı Premiere etkinliğini izleyebilecek. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 12 Dk önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 23 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler