D2D'dan Condemned'e %75 İndirim!

09.03.2010 15:58 Levent Polater

 
 
    Direct2Drive, geçtiğimiz dönemlerde konsol ve PC'lerde beğenilerek oynanan Condemned: Criminal Origins'in fiyatını 9 Mart'tan itibaren 4 dolar olarak belirledi.

    SEGA'nın yayıncılığını Monolith Productions'ın yapımını üstlendiği oyun, aksiyon-korku kategorisinde yer alıyor ve oyuncuları psikolojik olarak etkileyebilen yegane oyunlar arasında olarak görülüyor.
 
    FBI'ın seri katil yakalama uzmanı Ajan Thomas ile oynadığımız Criminal Origins'de etraftaki nesneleri özgürce silah olarak kullanabildiğimiz oynanış sistemiyle psikopat katilleri yakalamaya çalışıyoruz.
 
    Oldukça sürükleyici bir konuya ve yapıya sahip olan Condemned: Criminal Origins'in böyle bir fiyata satılması kaçırılmayacak bir fırsat olarak görülüyor.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler