D3Publisher'ın Oyunu Belli Oldu

Earth Defense Force 2017 serinin üçüncü oyunuydu
25.12.2010 10:28 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz gün duyurduğumuz haberde D3Publisher'ın sitesinde yeni bir oyun duyurmak için geri sayım başlattığını belirtmiştik. Dağıtımcının sitesindeki geri sayım sona erdi. D3Publisher'ın 2011'de çıkartmayı planladığı oyunların Earth Defense Force serisinin devamı oldukları ortaya çıktı.
 
     Bu yapımlardan ilki PSP için geliştirilen Earth Defense Force 2 Portable olacak ve önümüzdeki bahar aylarında çıkacak. Earth Defense Force: Insect Armageddon ise PS3 ve X360 için geliştiriliyor ve o da önümüzdeki yaz aylarında satışa sunulacak. Bu iki oyunun yanı sıra bir de duyurulmamış ve Mart ayında çıkacak bir oyun daha bulunuyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 23 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler