DC Universe Online 6 Ağustos'ta Nintendo Switch'e Geliyor

18.07.2019 23:18 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Daybreak Game Company, DC Universe Online Nintendo Switch versiyonunun 6 Ağustos'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Diğer platformlardaki hesaplar ve karakterler Nintendo Switch versiyonuna aktarılamayacak. Daybreak Game Company ileride çapraz platform desteğini getirmeyi dünüşüyor.
 
Oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi aksiyon oyunu Ocak 2011'de PlayStation 3 ve PC için, Kasım 2013'te PlayStation 4 için ve Nisan 2016'da Xbox One için çıktı.

Oyunun tanıtım yazısı:  
 

Kendi büyük kahramanınızı ya da acımasız suçluyu yaratın ve diğer çevrimiçi binlerce oyuncunun bulunduğu Gotham City, Metropolis ve diğer ikonik DC Comics bölgelerinin sokaklarını kontrol edin.
 
Bu devasa çok oyunculu çevrimiçi aksiyon oyununda karakterinize güçleri, kabiliyetleri ve silahları vererek gittikçe büyüyen çizgi roman evreninde kendi efsanenizi kontrol edin. Superman, Wonder Woman, Batman ve Joker gibi iyi bilinen karakterlerle, DC Comics'in en iyi senaristleri tarafından yazılmış sürükleyici maceralarda birlikte savaşın ve bir dizi kahramanı ve kötüleri keşfedin.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 13 Dk önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 2 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 3 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler