DC Universe Online Switch Oyuncuları İçin Ücretsiz Yayınlandı

07.08.2019 00:00 Nursema Emre

2011 yılında ilk olarak PC ve PlayStation 3 oyuncularının beğenisine sunulan ve genel olarak DC çizgi romanlarının ikonik yapısını bünyesinde barındırmasıyla ilgi çeken oyun, aradan geçen 8 yılın ardından yepyeni güçler, karakterler ve hikaye güncellemesi almıştı.
 
Sony Online Entertainment ve Daybreak Games'in uzun süre desteğini esirgemediği oyun en sonunda Nintendo Switch oyuncularının da beğenisine sunuldu.
 
Gelgelelim oyunun grafikleri günümüzün teknolojisini yakalamaktan fazlasıyla uzak. Ancak MMO-RPG ve çizgi roman temasını birlikte barındırmasıyla, türün hayranlarının ilgisini çekeceğinden şüphemiz yok.
 
Oyunun Switch için yayınlanan oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler