DICE: "Bad Company 3'ü Gerçekleştireceğiz"

03.10.2013 13:42 Talha Aynacı

 
   DICE'ın konsol odaklı Battlefield serisi Bad Company'den 3 senedir ne ses var ne de soluk. Daha önce DICE konu hakkında bazı ufak çaplı açıklamalarda bulunsa da tatmin edici bilgiler vermekten kaçınmıştı.

   Yapımcı ekibin önemli isimlerinden Lars Gustavsson konuyla ilgili yaptığı açıklamada kendilerinin de Bad Company serisini severek geliştirdiklerine değiniyor:
 
"Battlefield 1942 ile başladığımız serüvende çalışmalarımızı büyük bir heves ve aşkla gerçekleştirdik. Farklı zamanlara ve farklı savaşlara yönelerek değişik şeyler denedik ve hepsini de sevdik. Her Battlefield oyunu bizim bir bebeğimiz gibi. Bad Company ise savaşı çok da ciddiye almadığımız bir seri olarak doğdu. Elbette Bad Company'i de seviyorum ve yeniden görmek isterim. Şu an için Mirror's Edge 2 ve Star Wars: Battlefront projeleri üzerinde çalışıyoruz ama ilerisi için aklımızda. Ama bana güvenin. Bad Company ekibi unutulmadı, uzun bir tatildeler ve mutlak suretle geri dönecekler."
   
   Battlefield: Bad Company 2, 2010 yılında çıkışını gerçekleştirmiş serinin hayranları tarafından sevgiyle kucaklanmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler