DICE: Battlefield 3'te Online Pass Olabilir

Battlefield 3, Frostbite 2 ile karşımıza çok gerçekçi bir savaş alanı çıkaracak.
01.08.2011 21:41 Levent Polater

 
    Alınan bilgilere göre Battlefield 3'te de online pass olacak. Oyunun baş yapımcı koltuğunda oturan Patrick Bach'ın Gamerzines'a verdiği röportajda bu bilgiyi alıyoruz.
 
    Bach, son röportajında oyuncuların büyük ihtimalle oyunun yeni kutularından aldıkları bir kodun kaydını yaparak multiplayer modlarına giriş yapabileceklerine değindi. Ancak bunun online pass olup olmayacağından emin olmadığını belirtmiş.
 
    Bach: “Online pass olacağını düşünmüyorum. Bu bizim sistemimiz olacak. Kendi sistemimize online pass deyip dememe konusunda emin değilim." dedi.
 
    Online Pass olsun veya farklı bir ismi olsun bu sistemin artık nasıl işlediğini biliyoruz. Hangi isme sahip olacağından çok uygulanıp uygulanmayacağını merak etmek daha mantıklı. Bach'ın konuşmalarından çıkardığımız sonuç ise Battlefield 3'ün online pass sistemini kullanacağı oluyor, ama yine de EA veya DICE'tan net bir ifade beklemek en doğrusu gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 4 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler