DICE: Mobil Oyunculuğun Gelişmesi Herkes İçin İyi

02.07.2012 18:28 Samet Konuksal


     Hakim olan düşünceye göre mobil oyun sektörünün gelişmesi, AAA kalitedeki oyunları tehdit edebilir. Fakat DICE'dan Karl Magnus Troedsson, bunu bir problem olarak görmüyor. DICE'a göre bu sektörün gelişmesi, herkes için iyi.
 
     Edge'e verdiği röportajda konuşan Troedsson, "Mobil oyunculuğun gelişmesiyle birlikte insanlar daha fazla o tarafta oyun oynayacak fakat bunu bizim için bir sorun olarak görmüyorum. Hatta tam tersine, bu tüm oyun sektörü için bir yarar." sözlerini söyledi. 
 
     Yaptığı açıklamalarda Troedsson, "Böylelikle oyuncular daha fazla oyunlar oynayıp daha fazla yenilikler görecek. Haliyle, normaldekinden daha fazla eğlenecek." sözlerine yer verirken, hardcore oyunculukla mobil oyunculuk ilişkisine de değindi;
 
"Bence bu konuda bir yanlış anlaşılma var. Tanıdığım insanlar beni 'hardcore' oyuncuların arasına koyar fakat ben mobil cihazlarda da oyun oynuyorum. Evde olduğum zaman daha yüksek çözünürlüğe, daha yüksek ses kalitesine sahip oyunlar oynamak istediğimden PC'me yönelirim, fakat dışardayken telefonumdan oyunlar da oynarım." 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler