DICE, Star Wars Battlefront 3'ü Geliştirmeyi Düşünmüyormuş

03.09.2019 21:57 Özgür Eroğlu

 
İlk oyunu 2015 ikinci oyunu ise 2017 yılında çıkan Battlefront serisinin devamı gelmeyecek gibi duruyor. Normalde bir yıl Battlefield, bir yıl Battlefront görüyorduk ancak bu yıl bu düzen bozuluyor. 
 
PCGamesN, DICE'ın çalışanı olan Dennis Brännvall ile yapılan söyleşiden ilginç haberler paylaştı. Dennis Brännvall'ın dediğine göre geliştirici takımın Star Wars Battlefront 3 ile ilgili bir planı olmadığını söyledi. Bunun sebebi için ise, oyuncuların eski coşkuyla oyunu oynamadıklarını ve istedikleri Star Wars oyununun bu tarz bir oyun olmadığını söyledi.
 
Oyun severlerin geçtiğimiz yıllarda çıkan son iki Battlefront oyununa gelen tepkilere baktığımızda Dennis Brännvall'ın bu konuda haklı olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncuların tepki göstermesinde loot box krizinin de etkisi olduğunu söyleyebiliriz. 15 Kasım tarihinde çıkacak olan Star Wars Jedi: Fallen Order'ın çıkmasıyla birlikte oyuncuların hangi tarzda Star Wars oyunu istediğini daha net anlayabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler