DICE, Titanfall'un Yapay Zeka Düşmanlarını Beğendi

02.09.2013 17:08 Talha Aynacı

 
   Resmi Xbox dergisine konuşan DICE'dan tasarımcı Lars Gustavsson, Titanfall'un gerçek oyuncular dışında savaş alanında bulut tabanlı yapay zeka düşmanların varlığını beğendiklerini ve bu işlevde potansiyel gördüklerini belirtiyor.
 
   Battlefield 2142'de yapay zeka ile yönetilen yardımcı droneların varlığını hatırlatan Gustavsson, dönemine göre iyi iş çıkardıklarını belirtiyor ve ekliyor:
 
"Bu şu anda Battlefield 4 adına düşünemeyeciğimiz bir teknoloji. 64 kişilik oyuncu sayısı ile yeterinden fazlası oyunumuzda mevcut. Co-op deneyimde bulut tabanlı yapay zeka kulağa hoş geliyor ancak multiplayer modu için kullanıcılardan geri dönüş almamız gerek. Bana göre gerçek bir oyuncu ellerinde değil de yapay zeka ellerinde ölmek pek de adil gelmiyor. Tabii öteki yandan gelecekte bunu asla yapmayacak değiliz. Söylediğim gibi kullanıcılardan gelecek geri dönüşlere bağlı olarak bunu gerçekleştirebiliriz. Şu an için geleneksel anlayışı bozmayacağız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler