DICE Yeni Projesinin Yapımına Başladı mı?

18.01.2012 03:07 Samet Konuksal


     Battlefield serisinin yanı sıra Mirror's Edge ile de büyük bir hayran kitlesine ulaşan DICE'da yeni projenin ayak sesleri hafiften duyulmaya başladı. 
 
     Battlefield 3'ün oynanış tasarımcısı Alan Kertz'in Twitter hesabında yaptığı açıklamaya göre kendisi, Battlefield 3'deki bu görevinden ayrıldı. Bu ayrılığın DICE'dan ayrılma olmadığının üstünü çizen Kertz'in bu durumu belirtmesi, akıllara yeni projeleri getirdi.
 
      Ek olarak DICE, gün itibariyle sitesindeki ilan kısmını güncelleyerek "yeni nesil projeler" adına bazı iş ilanları ekledi. Henüz elimizde pek bir somut bilgiler olmasa da, DICE yeni projeler adına işe koyulmuş gibi gözüküyor. Bir Mirror's Edge 2 fena olmazdı sanki?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 1 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 3 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler