DICE'ın 12 Dk.lık BF 3 Videosu İçin Bir Şartı Var

Önceki videolarından yola çıkarak bir şey söylememiz gerekirse Battlefield 3'ün çok gerçekçi göründüğü olacaktır.
15.04.2011 02:43 Levent Polater

 
    DICE'ın şu an elinde tam 12 dakika uzunluğunda harika bir Battlefield 3 videosu bulunuyor. Geliştiricilerin de yorumlarıyla süslendiği belirtilen bu videonun yayınlanması için firmanın bir şartı var. "Hemen Battlefield 3 resmi Facebook sayfasına girin ve sayfayı beğenin!"
 
     1 milyon kişi oyunun Facebook'taki sayfasını beğenene dek bu video yayınlanmayacak. Sayfanın şu anda 636,629 beğeneni bulunuyor. Biz de bir el atsak, fena olmaz sanırım millet?
 
    Şimdiden çıtanın çok yüksekte olması oyun severlerin şikayetleri arasındaki yerini aldı. Sayfanın hemen 1 milyona ulaşmasını beklemiyoruz, bu bir kaç gün değil, belki bir kaç hafta bile alabilir.

    EA'in görüşüne göre, Battlefield 3, Call of Duty'yi tahtan indirecek olan oyun. Şimdiye dek gördüklerimiz de oyunun harika olduğu yönünde. Ama unutmayalım, bunu söyleyen çok firma olmuştu...
 
    İlgili Facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz, hadi bir "Beğen"i çok görmeyin. (Video yayınlanana kadar sadece)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler