DICE'ın Battlefield 3 İçin Ciddi DLC Planları Var

12.10.2011 15:47 Levent Polater

 
    DICE'ın Battlefield 3 ile ilgili planları açığa çıkmaya devam ediyor. DICE'ın indirilebilir içerik planlarını da yeni bir röportaj sayesinde öğrenmiş oluyoruz.
 
    DICE'ın kreatif direktörü Lars Gustavsson, "Evet, bu konuda devasa bir planımız var." şeklinde konuştu. Alınan bilgilere göre ay sonu çıkışını yapacak olan Battlefield 3, çıkışından itibaren DLC takviyeleri yapılacak. Ancak bu içerikler ile ilgili net bilgiler verilmedi. Harita paketleri görmeyi çok umuyoruz. Hele ki Caspian Border kalitesinde birkaç harita olursa tadından yenmez açıkcası.
 
    Battlefield 3 ay sonu PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapıyor. Maalesef betası bitti, daha fazlası için tek çare final sürümünü satın almak!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler