DICE'ten Activision'a Call of Duty Eleştirisi

Battlefield 3'ün ilk oyun içi videosu oyuncuların büyük beğenisini kazanmıştı
11.03.2011 16:37 Alkan Adakaner

 
       Activision'ın Call of Duty serisi ile ne kadar büyük bir satış başarısı yakaladığı inkar edilemez. Call of Duty: Black Ops'un hala Amerika'nın en çok satan oyunu olması da bunun kanıtı. Yine de bu seride artık oyuncuların canını sıkan noktalar da ortaya çıkmaya başladı. Oyuncular artık yenilik istiyor.Battlefield serisinin geliştiricisi DICE de bu konuda Activision'ı eleştirdi.
 
      DICE patronu Karl Magnus-Trodesson "rakiplerimiz tembelleşiyor" diyerek hiç kuşkusuz ki Activision'a laf attı ve eleştirine şu sözlerle devam etti:
 
      "Hala aynı oyun motorunu kullanıyorlar, oyunlarını hala aynı mantıkla geliştiriyorlar. Bazı noktalarda atılım yapmanız gerekir. Uzun zamandır bir atılım yaptıklarını görmedim.
 
      "Biz bunu şimdi yapıyoruz. Artık daha dikkatli olmalılar. Onları yenmek için geliyoruz."
 
     DICE son dönemlerin en popüler oyunu olan Call of Duty'i satışlarda geçecek bir Battlefield oyunu yapabilir mi bilemiyoruz, ama daha kaliteli bir oyun yapmak için yeteneklerinin varolduğu kesin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 2 Saat önce Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 3 Saat önce Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 5 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler