DIRT 5 PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, PC ve Stadia için Duyuruldu

07.05.2020 19:30 Gazali Çetinkaya

 
Codemasters, off-road yarış oyunu DIRT 5'i PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için duyurdu.
 
Ekim ayında konsollar ve PC için; 2021'de Stadia için çıkacak. Xbox versiyonları Smart Delivery (Akıllı Teslimat) özelliğini destekleyecek.
 
Steam'de standart sürüm 92,00 TL ve Amplified sürüm 119,00 TL'den ön siparişe açıldı.
 
DIRT 5 New York City'den Rio de Janeiro'ya Yunanistan'dan Çin'e kadar oyuncuları çeşitli bölgelere götürecek ve buggy'lerden rock bouncer'lara ve modern ralli arabalarına kadar çeşitli araçlar kullanmalarına imkan sunacak.
 
Kariyer modu önceki DIRT oyunlarından çok daha fazla özelleştirme seçeneği sunacak ve çizgisel olmayan bir ilerlemeye sahip olacak. Kariyer modunda ünlü seslendirme sanatçıları Nolan North ve Troy Baker size rehberlik edecek ve oyun içi podcast'lerde yer alacak.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DIRT 5 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler