DJ Hero 2'de Tiesto Coşturacak

30.07.2010 19:41 Levent Polater

 

tiesto

 

 
    Activision’ın Guitar Hero ile birlikte en çok beğenilen müzik oyunu olarak bilinen DJ Hero'da bugün hareketli saatler yaşandı. Oyunun sıradaki oyunu olan DJ Hero 2 için çoğu kesim tarafından dünyanın en ünlü DJ'i olarak gösterilen Tiesto ile anlaşıldı.
 
    Oyuna eklendiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Tiesto, oyun için ayrıca 2 özel mix ekleyeceğini belirtti. Tiesto dışında Deamau5, David Guetta, DJ Qbet gibi popüler DJ'lerinde bulunacağo belirtilen oyuna büyük bir ilgi gösterilmesi bekleniyor.
 
    80'den fazla parçanın bulunacağı DJ Hero 2, Tiesto ile coşturacak gibi görünüyor. Bu Sonbahar'da Xbox 360, Playstation 3 ve Nintendo Wii için çıkışını yapacak olan DJ Hero 2, içinizdeki amatör DJ ruhunu alevlendirmiş olmalı.
 
   Tiesto'yu tanımayanlar için ufak bir bilgilendirme yapalım, 69 doğumlu olan Tiesto, 90'lı yılların ortasına dek Hollanda'daki gece kulüplerinde DJ'lik yaptı. 90'lı yıllarda kendi DJ imajını yaratmayı başaran Tiesto, Trance müziğe başlar ve hala Trance müzik yapmaya devam etmektedir. Bundan önce birçok takma isim kullanan Tiesto, şu anda birkaç DJ ile birlikte dünyanın en iyi DJ'i olarak gösterilmektedir.
 
   Activision, Tiesto ile DJ Hero 2 nikahını güzel bir video ile de süslemiş, aşağıdan göz atabilirsiniz; 

[DHVIDEO=1466]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DJ Hero 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii Geliştirici: FreeStyleGames Dağıtıcısı: Activision Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 12 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler