DOOM 3: VR Edition PlayStation VR için Çıktı

29.03.2021 23:36 Gazali Çetinkaya

 
DOOM 3: VR Edition bugün itibarıyla PlayStation VR için çıktı. id Software'le işbirliği içindeki Archiact tarafından geliştirilen DOOM 3: VR Edition, aksiyon-korku türündeki nişancı oyununu stres dozu köklenmiş bir VR deneyimine dönüştürüyor.
 
Eksiksiz ve Geliştirilmiş Bir DOOM 3 Deneyimi
DOOM 3 ve Resurrection of Evil ile The Lost Mission genişletmelerini içeren DOOM 3: VR Edition, id Software'in klasik nişancı oyununu PSVR teknolojisi için uyarlıyor. Cehennem güçleri karşısında hayatta kalırken 15 saati aşan nefes kesen aksiyon süresince yeni doku, gölgelendirici ve ses efektleri ile UAC'nin korkutucu deneylerinin ardındaki gerçeği ortaya çıkarın. Cephanelikteki simgeleşmiş silahları kuşanın ve korkutucu ortamlardaki şeytani yaratıklarla savaşın.

VR İçin Yenilendi
Sanal gerçeklik (VR) geliştirmeleri sayesinde dehşete hiç olmadığı kadar yakından bakın. Kafa takibi ile köşelerden bakabilir, el feneri takılı silahlarınızla vuruşlarınızı açılandırabilir, 180 derece hızlı dönüş işlevselliği ile sinsi iblisleri iş üstünde yakalayabilir ve bileğe takılı görüntüleme ile can, zırh ve cephane bilgilerinizi takip edebilirsiniz.

Hedef Kontrol Cihazı Desteği
Hedef Kontrol Cihazı desteği ile güçlü iblis öldürme silahlarınızı kendi ellerinizde taşıyın. Hedef Kontrol Cihazı'nın isabetliliğini kullanarak mükemmel kafa vuruşları yapın, kolayca köşeleri kontrol edin veya siper alırken körlemesine atışlar yapın ve parmağınızı tetikten çekmeden saldırılardan kaçın.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DOOM 3: VR Edition Platformlar: PS4 Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Mart 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler