DOOM Eternal Açılış Hafta Sonu Satışlarında Serinin Rekorunu Kırdı

25.03.2020 17:44 Gazali Çetinkaya

 
DOOM Eternal satış anlamında oldukça başarılı bir çıkış gerçekleştirdi.
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software tarafından yapılan duyuruya göre, DOOM Eternal ilk hafta sonundaki satışları ile DOOM serisinin rekorunu kırdı. Bununla birlikte, 2016'da çıkan DOOM oyununun ilk hafta sonu satışlarına kıyasla DOOM Eternal iki kat daha fazla gelir elde etti.
 
Çıkış haftasında Steam'de de en çok satanlar listesinde birinci sırada yer aldı ve 100,000 eş zamanlı oyuncu sayısını gördü.
 
DOOM Eternal 20 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıktı. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 7 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler