DOOM Eternal'ın İkinci Hikaye Genişlemesi için Teaser Fragman 15 Mart'ta

08.03.2021 20:02 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, DOOM Eternal'ın ikinci hikaye genişlemesi The Ancient Gods - Part Two için ilk teaser fragmanın 15 Mart'ta yayınlanacağını duyurdu.

İlk hikaye genişlemesi The Ancient Gods - Part One 20 Ekim'de bağımsız bir oyun olarak çıkış yapmıştı ve oynamak için DOOM Eternal'a sahip olmak gerekmiyordu. HowLongToBeat.com'un verilerine göre 6 saatlik bir oynanış sunuyor.
 
The Ancient Gods - Part One ve Part Two'yu içeren DOOM Eternal Year One Pass PlayStation Store'da 219,00 TL, Xbox Store'da 138,75 TL ve Steam'de 139,00 TL. Her biri tek olarak PlayStation Store'da 144,00 TL, Xbox Store'da 90,00 TL ve Steam'de 89,00 TL. Year One Pass, oyunun Deluxe sürümüne de dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler