DOTA 2 Turnuvasında 2.87 Milyon$ Ödül Dağıtıldı

12.08.2013 11:22 Alkan Adakaner


     Valve'ın büyük ilgi gören oyunu DOTA 2'nin bu yılki turnuvasında dağatılan ödüllerin miktarının 2.87 milyon dolar olduğu açıklandı. Bu ödülün büyük bir kısmının turnuvada ilk 3'e giren takımlara dağıtıldığını görüyoruz.
 
     Açıklamalara göre İsveçli takım Alliance birincilikle tamamladığı turnuvadan 1,437,204 dolarlık ödülle evine dönerken, turnuvayı 2. sırada tamamlayan Ukraynalı Na’Vi ise 632,370 dolar ödül kazandı. Üçüncü sırada yer alan Malezyalı Neolution Orange takımının da 287,441 dolar ödül kazandığı belirtiliyor.
 
     Bu haftasonu Seattle'da düzenlenen turnuvada dağıtılan ödül miktarına baktığımızda DOTA 2 ve benzer tarzdaki oyunlara olan ilginin de ne kadar yüksek olduğunu görüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler