DQ Collection'da Dragon Quest 10 Videosu Olacak

Playstation 2'ye özel olarak çıkan Dragon Quest VIII'den bir görüntü
29.06.2011 09:27 Alkan Adakaner


     Square Enix'in Dragon Quest 10'dan bir ekran görüntüsü veya video yayınlaması için uzun süredir bekliyoruz. Yaklaşık iki yıldır da bu oyundan haber alamıyoruz. Square Enix'in Final Fantasy ile beraber en ünlü RPG'si olan Dragon Quest'in Wii'ye özel hazırlanan oyunundan ilk görüntülerin ne zaman ortaya çıkacağı sonunda açıklandı.
 
    Japonya'da 15 Eylül'de piyasaya çıkacak olan Dragon Quest Collection'ın içinde Dragon Quest 10'nun bir videosu da yer alacak. Bunun anlamı Dragon Quest 10'nun Tokyo Game Show'da da yer alacağı olarak yorumlanabilir, çünkü TGS de 15 Eylül'de başlayacak.
     
    Nintendo Wii sahiplerini giderek ümitlerini kaybetmeye başladığı bir dönemde böyle bir açıklamanın yapılması bu konsolun sahiplerini biraz olsun rahatlatacaktır. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler