DQ IX'un İngilizce Sürümünden Görüntüler

20.05.2010 17:33 Ersin Kılıç

     Dün Kuzey Amerika ve Avrupa çıkış tarihi açıklanan ve akabinde batı çıkışı için ilk videosu yayınlanan Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies'tan İngilizce ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Geçen sene Japonya'nın en çok satılan oyunu ünvanını elinde bulunduran Dragon Quest 9'un batı sürümü için yayınlanan ilk ekran görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     Dragon Quest 9'da oldukça geniş bir karakter yaratma seçeneğine sahibiz ve yayınlanan bu yeni ekran görüntülerinde daha çok oyunun karakter yaratma kısmına yer verilmiş. "Japonya başarısını batı sürümü ile de yakalayacak mı?" sorularını da beraberinde getireceğe benzeyen Dragon Quest 9, 23 Temmuz'da raflardaki yerini alacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies Platformlar: DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler