DS'teki Final Fantasy 3 iPhone'a Uyarlanıyor

DS'te sürümü yüksek çözünürlükle oynamak harika olacaktır
23.02.2011 15:13 Alkan Adakaner


     Square Enix, Final Fantasy 3'ü iPhone'a uyarlayacağını açıklamıştı. Gelecek ay App Store'da yerini alacak oyunun hangi sürümünün uyarlandığı da sonunda netlik kazandı.
 
     Bildiğiniz gibi Final Fantasy 3 ilk olarak NES için piyasaya çıkmıştı. 2007 yılında ise oyunu gelişmiş görsellerle DS ekranlarında görmüştük. Famitsu'nun haberine göre iPhone'daki FF3, DS sürümünden uyarlanacak.
 
       Famitsu editörleri Final Fantasy 3'ün iPhone sürümünün daha yüksek çözünürlüğe sahip olduğunu söylüyorlar. Ayrıca seslerin kalitesinde de büyük bir artış sağlanmış. Savaşlar sırasında virtual d-pad'i kullanıp doğrudan emirleri verebileceğiz.
 
       Canavarları görüntülediğimiz galerinin daha kolay kullanıma sahip olacağı ve canavar kartlarının tekrar tasarlandığı da Famitsu tarafından bildirilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 24 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler