Daha Çıkmamış Oyundaki Bir Eşya 16.000 Dolar!

29.12.2011 02:52 Samet Konuksal


      Yukarıdaki görüntüde görebileceğiniz kişi, gerçek hayatta bulunmayan bir kılıca tamı tamına 16.000 dolar ödedi. Aslına bakarsanız bu kılıç, henüz sanal hayata da uğramamış durumda!
 
      Asya ülkelerinin merakla beklediği MMO-RPG oyunu Age of Wulin adına düzenlenen bir etkinlikte oyunda sadece birer tane olacak olan üç adet eşya açık arttırmaya sunuldu. Etkinlik içerisinde yapılan açık arttırmada sergilenen eşyalara ödenen fiyatlara bakarsak eğer, açık arttırma epey mücadeleli geçmiş gibi.
 
      Çünkü alınan bilgilere göre etkinlik sonrası sadece bir kişinin sahip olabileceği sanal kılıç, 16.000 dolardan alıcı buldu. Etkinlikte sunulan eşya sadece bununla sınırlı değil. Age of Wulin adına düzenlenen etkinlikte Hook of Departure isimli eşya 1.600 dolardan, Lordly Spear Sheath isimli bir kılıf ise tamı tamına 2.500 dolardan alıcı buldu.
 
      Son olarak yine aynı etkinlikte oyunun Çin sunucu firması, normalde 30 dolar olan oyunun aylık üyelik kartını 15 dolardan ve yine normalde fiyatı daha yüksek olan oyun içi değerli bir bineği de 70 dolardan indirimli olarak satışa sundu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Wulin: Legend of the Nine Scrolls Platformlar: PC Geliştirici: Gala Networks Europe Dağıtıcısı: Gala Networks Europe Tür: MMO Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler