Dakar Desert Rally için Yeni Fragman Yayınlandı

22.09.2022 13:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Sabre Interactive, açık dünya off-road yarış oyunu Dakar Desert Rally için 80'lerden iki Dakar aracını tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Araçlar arasında DAF Truck Turbo-Twin ve Ari Vatanen'in Peugeot 405 Turbo 16 yer alıyor. Her iki klasik araç da Dakar Desert Rally Deluxe Edition'ı satın aldığınızda ilk günden oynanabilecek.
 
Dakar Desert Rally, bugüne kadar geliştirilen en büyük ve en destansı off-road ralli yarışı macerası. Dakar Desert Rally, motosikletler, arabalar, kamyonlar, arazi araçları ve yan yana oturulan araçlar (SSV) gibi çok çeşitli lisanslı araç içeren, Amaury Sport Organisation'ın düzenlediği gezegendeki en büyük ralli yarışının benzersiz hızını ve heyecanını deneyimle.
 
Oyun, hem sıkı off-road simülasyonu hayranları için hem de basit eğlence yarış oyunu hayranları için benzersiz mücadeleler sunuyor. Zorlu çevrimiçi çok oyunculu yarışlarda rekabet et ya da tek oyunculu çevrimdışı modda devasa vahşiliklerde dolaş. 
 
Dakar Desert Rally, 4 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dakar Desert Rally Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 4 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 7 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 8 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 8 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler