Dan Houser, Yeni Bully Oyunu Yapmak İstiyor

25.09.2013 18:29 Samet Konuksal


    Rockstar Games'in 2006 senesinde çıkardığı lise hayatını konu alan Bully, oldukça beğenilen bir oyundu. Devamı hakkında istek sözlerinden başka pek fazla bilgi alamadığımız Bully adına Dan Houser'dan yeni bir açıklama geldi.
 
    İlk oyunun yapımında önemli bir rol alan Dan Houser, yaptığı açıklamalarda yeni bir Bully oyunu yapmak istediğini bir kez daha dile getirdi. Aklında seriyle ilgili bazı düşüncelerin olduğunu söyleyen Houser'a, Bully'nin ana karakteri Jimmy Hopkins'i GTA serisinde görebileceğimiz soruldu. Houser, "Ben hiçbir zaman Hopkins'i o seviyelerde görmedim. Hopkins sadece zor şartlar altında yetişmiş kötü bir çocuk. Onu bir araba hırsızı yapmayacağım." sözleriyle cevap verdi.
 

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 16 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 1 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler